Разводът между Софи Търнър и Джо Джонас все още не е

...
Разводът между Софи Търнър и Джо Джонас все още не е
Коментари Харесай

Новото гадже на Софи Търнър - аристократ с милиони наследство

Разводът между  Софи Търнър и Джо Джонас към момента не е финализиран, като всичко ще се реши при започване на идната година.
 Разводът сред Софи Търнър и Джо Джонас - по кое време ще бъде делото за настойничество над децата им
Кога ще се реши ориста на децата на Софи Тънър и Джо Джонас

Ето по кое време ще бъде делото за настойничество

Дотогава двамата би трябвало да намерят метод, по който да се схващат и отглеждат двете си дъщери. Оказва се обаче, че Софи Търнър не си губи времето и желае да продължи с живота си допустимо най-скоро. Дори си е намерила нов мъж.

Актрисата от Game of Thrones е била снимана от папараци в Париж да се целува с британския благородник Пелегрин Пиърсън . Въпросните фотоси са оповестени от The Sun и на тях не се вижда ясно лицето на Софи Търнър.

Към момента не е ясно какви тъкмо са връзките сред двамата и дали те в действителност са във връзка. От  Yahoo поясняват, че Пелекрин Пиърсън е четвърти Виконт Коудрей, а тази купа идва и с огромно завещание. Състоянието на фамилията му е оценено на 224 милиона паунда, пише InStyle. 
 Софи Търнър и Джо Джонас след развода - какво е паричното положение на двамата
Кой има повече пари след развода - Софи Тънър или Джо Джонас

Какво знаем за раздялата

И до момента в който Софи Търнър към момента се развежда с Джо Джонас, Пиърсън се раздели неотдавна с прицеса на Гърция и Дания - кръщелница на крал Чарлз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР